Betaling

Je kunt op mijn website veilig betaling met de volgende betaalmethoden.

iDEAL

Overboeking

via Postbus

MisterCash

PaysafeCard

Billink (achteraf betalen)

Telefonisch betalen

MyBank

Sofort Banking

Giropay

 


 

afrekenen met ideal

iDEAL

De voordelen van betalen via iDeal

Heb je internetbankieren van ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of Tridios Bank. Dan kun je online en via je telefoon gemakkelijk en zonder toeslag via iDEAL betalen.

Hoe werkt iDEAL?

> Betalen met iDEAL is in een paar stappen afgerond:

> Je bestelt een product

> Kies iDEAL als betaalmethode

> Selecteer de bank waarbij je alle bankzaken online regelt

> Je komt na de laatste stap in de bekende omgeving van je bank

> Login in je bankomgeving en keur de betaling goed

> Je keert terug naar de website en de bestelling is geslaagd!

 


 

Overboeking

Overboeken op het moment dat u het uitkomt

Bepaal zelf wanneer je betaalt

Wanneer je kiest voor de betaalmethode overboeking, word je automatisch verwezen naar het betaalscherm. Op dit scherm ziet je alle informatie die je nodig hebt voor het betalen van je bestelling.

Wil je de betaling op een later moment uitvoeren? Dan kan je jouw e-mailadres achterlaten.
Er wordt dan automatische een e-mail met informatie over je order en alles wat nodig is om de betaling te voldoen. De taal van die e-mail wordt afgestemd op de taalkeuze die je hebt ingesteld op het betaalscherm.

Europese overschrijving
Sinds de invoering van de SEPA standaard is de term ‘Europese overschrijving’ gelanceerd, ook wel SEPA overschrijving of Eurobetaling genoemd.
Met de Europese overschrijving kan in heel Europa geld tussen euro-rekeningen overgeboekt worden.
Dit wordt mogelijk gemaakt door de invoering van een uniform bankrekeningnummer, het IBAN nummer.

 


 

Postbus

Geld opsturen per post

Wil je het geld per post naar mij opsturen? Stuur het geld tussen een dubbelgevouwen A4 papiertje op zodat het niet van buitenaf niet zichtbaar is wat er in zit.

 


 

MisterCash

Belgische klanten betalen met Mister Cash

Hoe werkt betalen via Bancontact/Mister Cash

Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Bancontact/Mister Cash eenvoudig online betalingen verrichten. Met Bancontact/Mister Cash kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. Je rekent af in de vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als internetbankierder kun je direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren. Het is te vergelijken met het Nederlandse betaalsysteem iDeal en zeer geschikt om te betalen bij internettransacties.

Hoe verloopt de betaling?

Betalen met Bancontact/Mister Cash is heel eenvoudig en snel. Een aankoop is in een paar seconden betaald. Je klikt op Bancontact/Mister Cash in de lijst met betaalmiddelen.

Hoe werkt het?

Betalingen met Bancontact/Mister Cash gebeuren zoals dat bij creditkaarten het geval is aan de hand van een nummer en de vervaldatum van de kaart maar ze gebruiken tegelijkertijd het veiligheidssysteem van webbanking (internetbankieren). 
De eerste fase verloopt zoals bij een creditcard: gegevens en kaartnummer intikken (dat nummer staat op de laatste generatie kaarten).
 In een tweede fase moet de kaarthouder zich in een beveiligd scherm van zijn eigen bank identificeren, zoals dat ook bij internetbankieren gebeurt.

 


 

Paysafecard

Paysafecard

Anoniem betalen met een prepaidkaart

Een Paysafecard is een pre-paid kaart die op vele plaatsen in Nederland en België te koop is.Paysafecard is net zo gemakkelijk als contant geld.
Je hoeft er geen rekening en geen creditcard voor te hebben, want de Paysafecard is een prepaid card waarmee je op internet kunt betalen.
Paysafecards zijn verkrijgbaar op meer dan 105.000 verkooppunten in Europa.

Op de Paysafecard vind je een PIN-code van 16 cijfers. Deze code geef je op in het bestelproces.
Daarna ben je klaar en wordt je bestelling direct in behandeling genomen.